Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Overheid en de Menselijke Maat

3 maart 2021 @ 8:00 pm - 9:30 pm

Op 3 maart organiseren we een (online) bijeenkomst rond het thema ‘De Overheid en de Menselijke Maat’. Van de toeslagenaffaire tot de stijging van het aantal daklozen, van de overheid als grootste schuldeiser tot  mensen die eindeloos wachten op een verblijfsvergunning. Veel mensen die rekenen op de overheid voor steun worden juist door de overheid verder in de problemen geholpen. Mensen lopen vast in het systeem, worden onderschat en gewantrouwd. Regels of wetten zitten de meest logische oplossing in de weg. Oplossingen werken én niet voor mensen en kosten de maatschappij vaak alleen maar meer.

Over hoe dat (niet) werkt en wat we dan wel zouden moeten doen organiseert D66 Utrecht met kandidaat-kamerlid Anne-Marijke Podt een bijeenkomst om met professionals en niet-professionals na te denken over hoe het anders kan. En hoe we een overheid krijgen die weer werkt voor iedereen.

Als je je aanmeldt via de link op de site van D66 Utrecht, dan ontvang je kort voor de bijeenkomst de gegevens om online deel te kunnen nemen.

Gegevens

Datum:
3 maart 2021
Tijd:
8:00 pm - 9:30 pm
https://utrecht.d66.nl/agenda/overheid-en-de-menselijke-maat/